Cursuri / Inscrieri

Cursuri de Kenjutsu, Iai Jutsu (Batto Jutsu) au loc in Daishinkan Dojo - Bucuresti in zilele:

Luni: 20:00 - 21:30
Miercuri 19:30 - 21:00

Pentru inscrieri va rugam a luati legatura cu noi in prealabil pe seibukan(a)martial.ro si sa vizitati rubrica Contact.

Costuri si echipament necesar

Costul pentru un abonament de o luna este de 120 ron / luna. In acest cost sint incluse toate zilele de antrenament aferente lunii pentru care s-a achitat. Indiferent daca un elev vine la un antrenament sau la toate antrenamentele dintr-o luna, costul este acelasi. Antrenamentele neefectuate nu pot fi recuperate in alta luna.

Echipamentul in Seibukan este compus din:

  • In primele 3 luni de antrenament este acceptat orice fel de echipament pentru antrenament. Ulterior discipolului i se cere sa se alinieze cu tinuta, la cerintele scolii. Deasemeni in prima luna de practica in cazul in care nu aveti bokken, vi se da de catre scoala unul pentru practica.
  • Echipamentul standard este format din Keiko Gi (bluza de antrenament) pentru discipline precum Ken Jutsu sau Kendo de culoarea alba. Instructorii scolii pot purta Keiko Gi de culoare albastra.
  • Hakama (pantalon de antrenamnet pentru Kenjutsu sau Kendo) de culoare albastra sau neagra.
  • Obi - Centura.
  • Bokken & Saya - sabie de lemn pentru antrenament impreuna cu teaca pentru aceasta.
  • Iaito - sabia pentru antrenament (optional in primii 2 ani de practica)

Intrebari frecvente:

Vreau sa invat sa ma bat cu sabia. Se preda la clubul vostru asa ceva?

Daca doriti sa practicati arta sabiei pentru a "iesi in cartier" la o discutie cu "prietenii" purtatori de asemenea de sabie, noi NU suntem locul potrivit unde puteti invata sa va bateti cu sabia. Noi invatam arta sabiei pentru autoperfectionare si disciplinare. Pentru autoap?rare recomand?m sa folositi instrumentele special destinate in acest sens, in conformitate cu legile, precum: pistol cu bile, gaz, etc.

De ce Koryu (scoala traditionala) si nu Gendai Budo (budo modern)?

Scolile traditionale de arte martiale au o "experienta" de sute de ani, care a ajutat la formarea unui sistem complet de practici in scopul obtinerii armonizari fiintei umane atit din punct de vedere intern cit si integrarea acesteia in societatea in care se manifesta. Comparativ cu Koryu, in Gendai Budo scopul principal este obtinerea de rezultate sportive, neglijing alte aspecte, precum sanatatea fizica si psihica a practicantilor.

Pot sa asist la un antrenament?

Puteti sa PARTICIPA la un prim antrenamnet fara sa platiti nimic. In acest fel experimentati direct fenomenul. Din pacate politica clubului nu permite sa asistati doar la antrenament ca si spectator.

Cum pot sa stiu ca ceea ce se practica la Dojo-ul este autentic?

Interesativa cine este profesorul Sensei-ului din respectivul dojo si vedeti daca respectiva persoana exista sau a exsitat in realitate. Deasemeni verificati daca numele scolii exista si in alte locuri sau este o "scoala secreta", atit de secreta incit in alte locuri nu se practica. Clanurile secrete si urmasii acestora au disparut de mult, iar daca mai exista cu siguranta nu-i gasiti pe internet. Misterul poate sa ascunda de multe ori doar dorinta unora de a face bani din arte martiale fara sa aiba o transmisie autentica.

Taisha Ryu (Taisha Shingake Ryu) este la 13 generatie de Soke, Hyoho Niten Ichi Ryu este la a 11 generatie de Soke (mari maestri) avind linii de transmisie clare, care sint recunoscuta de ambele federatii japoneze ce se ocupa cu autentificarea scolilor si transmisiilor martiale, Nihon Kobudo Shinkokai & Nihon Kobudo Kyokai. Foarte utile pentru cei interesati de vericitatea unei Koryu sint site-urile www.koryu.com sau http://www.nihonkobudokyoukai.org

Este o piedica pentru mine daca nu am mai facut arte martiale sau sport pina acum?

Virsta sau experienta dv martiala sau sportiva nu este nici o piedica in vederea practicarii arteleor martiale traditionale. Nu uitati ca nu este Gendai Budo unde abilitatile fizice sint esentiale.

Cine?

Sei Bu Kan este o asociatie ce are ca principala activitate promovarea artelor martiale traditionale si a culturii asociate cu acestea, vizind calitatea dincolo de orice compromis
| despre Seibukan Dojo

Ce?

În cadrul Seibukan Dojo au loc cursurie de Taisha Ryu si Hyoho Niten Ichi Ryu Kenjutsu. Aceasta insemnind Ken Jutsu, Batto Jutsu (Iaido), Bo Jutsu, Jutte Jutsu, Ju Jutsu.
| despre Seibukan Dojo

Unde?

Ne puteţi găsi in Romania, Bucuresti, Str Jean Monnet Nr. 2 Sector 1. Pentru inscrieri va rugam a luati legatura cu noi in prealabil pe seibukan(a)martial.ro.
| vezi harta

Când?

Antrenamentele se tin Luni (de la 20:00 la 21:30) si Miercuri (de la orele 19.30 la 21.00).
| vezi calendarul

Cât?

Costul antrenamentului pentru o luna este de 120 ron. Acest cost acopera o luna de antrenament calendaristic.
| informaţii înscriere

Contact | Regulament | Linkuri | facebook

© 2012 Seibukan Dojo Romania - | Toate drepturile rezervate.